Verzorgende huidlotion

20,49

Höveler Care Huidlotion hydrateert en herstelt de elasticiteit van de gevoelige paardenhuid. Dankzij de voedende combinatie van hoogwaardige macadamianootolie en allantoïne ondersteunt de lotion het natuurlijke regeneratieproces van de huidcellen. Het helpt ruwe en beschadigde huidzones te verzorgen en werkt verzachtend, beschermend en vernieuwend door de antioxidante en hydraterende eigenschappen.

De lotion is geschikt voor preventief gebruik of voor het behandelen van bestaande huidproblemen. Bij beschadigde plekken is dagelijks gebruik aan te raden. Breng een dun laagje aan op het te behandelen gebied en masseer zachtjes in.

De formule is vrij van schadelijke chemicaliën, volledig veganistisch, en bevat geen dopinggerelateerde stoffen, waardoor het veilig en geschikt is voor uitwendig gebruik.

Verkrijgbaar in een 500 ml fles met pomp, gemaakt in Duitsland.

Categorie:

Höveler Care huidlotion is geschikt voor zowel preventief gebruik als voor het behandelen van bestaande huidproblemen. Bij beschadigde huidzones wordt dagelijks gebruik aangeraden. Breng een kleine hoeveelheid van de lotion aan op het te behandelen gebied en masseer deze voorzichtig in. Een dun laagje volstaat voor een optimaal resultaat.

0/5 (0 Reviews)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verzorgende huidlotion” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen