Over Melissa

Het verhaal achter de passie......

Voer is iets waar je altijd mee te maken hebt als je rondom paarden bent. Het heeft een enorme invloed op het welzijn van je paard. Dit weet ik als geen ander. Mijn eerste paard Zephyros kon niet tegen kuilgras en brokken. En laat dat nou net zijn wat er bijna overal op het menu staat. Luxor is niet zo gevoelig maar heeft de neiging wat mager te blijven. En als je rond kijkt zie je nog veel meer uitdagingen.

Sinds mijn 12de ben ik besmet met het paardenvirus. Naast de geweldige dieren is de constante verandering van alles wat met paarden te maken heeft het meest interessante. Je bent nooit uitgeleerd en kunt altijd weer een nieuw puzzelstukje toevoegen. Niet alleen op het gebied van horsemanship maar ook op het gebied van voeding. Waar je vroeger 1 brok had kun je nu kiezen uit 50 verschillende. 

In de zoektocht naar het juiste voer kwam ik er achter dat in de buurt van Kedichem vooral fastfood te verkrijgen was. Dus werd het tijd voor iets gezonders, minder suikers, graan vrij, op maat gemaakte kruidenmixen en homeopathie. In combinatie met een eerlijk advies en in overleg kunnen we ook voor jouw paard de beste voeding vinden.

Bekijk hier mijn persoonlijke favorieten

In de loop der jaren heb ik heel wat persoonlijke favorieten ontdekt hier staan ze allemaal op een rijtje.

Winkelwagen