Höveler Paardenvoer

Höveler het complete voerprogramma

Bereid uit de beste grondstoffen. Voorloper van innovatieve voederconcepten. Zo was Höveler de eerste in mineraalvoerproducten met de Reformin Plus wat in Duitsland al 50 jaar het populairste mineraalvoer-product is. Daarnaast kwam Höveler als eerste op de markt met een kruidenmuesli die nog steeds bestaat uit 16 echte natuurlijke kruiden. Tevens is er een geheel melasse- en granenvrije productlijn van muesli en slobberproducten voor paarden met stofwisselingsproblemen zoals onder andere hoefbevangenheid, PPID en allergieën. Ingrid Klimke en Paul Schockemöhle gingen u voor en voeren Höveler al jaren!

Arnold Höveler doorbrak de conservatieve hooi-haver-voertrend met zijn uitvinding de ‘reformhafer’, het eerste gepatenteerde paardenvoer in muesli-vorm. De filosofie van Arnold Höveler, om het voerprogramma volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten samen te stellen, is in de afgelopen 100 jaar consequent bijgehouden en door huidige voerexperts en verder ontwikkeld.

Onze motivatie vinden wij in het puur natuurlijk te zijn qua grondstoffen en het welzijn van uw paarden.

Tegenwoordig hoort Höveler tot de grootste fabrikanten van paardenvoer in Europa. Paarden zijn voor veel mensen belangrijke levensbegeleiders. Wij danken de oprichting van ons bedrijf in het jaar 1905 aan deze dieren en zien het als onze verplichting om met volharding en innovatie aan de top van de vooruitgang te staan zonder onze eigen traditie te vergeten. Zodoende is onze ervaring uw zekerheid – ervaring , die u kunt kopen.

Het welbevinden van uw paarden is onze motivatie. Ons natuurlijke paardenvoeding assortiment bestaat uit verschillende vormen van voer voor paarden; paardensupplementen, paardenbrok, kruiden voor paarden, paardenmuesli, graanvrij paardenvoer en suikervrij paardenvoer, tevens bevat ons assortiment ook producten voor bijvoorbeeld de spieropbouw van een paard.

Winkelwagen