Links

Herfst

Voeren in de herfst

Je kijkt  naar buiten en het regent al weer. Terwijl je net je 2de natte jas van die dag ophangt en je jodphurs al had omgeruild voor laarzen. Het is weer zo ver Herfst! Naast waterdichte jassen en schoenen om door de blubber te glijden en een beetje droog te

Lees verder »
Belangrijke factoren voor deskundig voedingsadvies voor je paard
Gezondheid

Belangrijke factoren voor deskundig voedingsadvies voor je paard

Als liefhebbers van paarden willen we allemaal het beste voor onze viervoetige metgezellen. Het welzijn van een paard is nauw verbonden met zijn voeding, en het verstrekken van het juiste voedingsadvies is essentieel voor zijn gezondheid. Bij Den Braven Equi Food begrijpen we dit belang en willen we ervoor zorgen

Lees verder »
Paardensupplementen
Voeding

Paardensupplementen: Ondersteuning voor de gezondheid

Het welzijn en de gezondheid van onze geliefde paarden zijn van het grootste belang voor elke paardeneigenaar. Naast hoogwaardig paardenvoer speelt het gebruik van paardensupplementen een belangrijke rol in het ondersteunen van de vitaliteit, prestaties en algemene gezondheid van paarden. Bij Den Braven Equi Food begrijpen we het belang van

Lees verder »
Voeding paard
Voeding

Voeding paard: Optimaal voedingsplan voor gezondheid

Als paardeneigenaar wil je natuurlijk het beste voor je viervoeter. Een belangrijk aspect van de verzorging van paarden is voeding. Het creëren van een optimaal voedingsplan is essentieel om de gezondheid en prestaties van je paard te bevorderen. In dit artikel gaan we dieper in op hoe verschillende voedingstypes, zoals

Lees verder »


Het Soepele paard is het adres voor paardenmassage, equine taping, dresuurinstructie en online trainingen.

Keesje verzorgt ook workshops op locatie, en plaats interessante artikelen over paardenmassage en verschillende spiergroepen.

Luxor word regelmatig door Keesje behandeld en blijft hierdoor soepel en recht in zijn lijf.

Verder heb ik met Zephyros heel wat jaren les van Keesje gehad om op een paard vriendelijke manier hem beter in zijn lijf te krijgen.

Ragini Horsebonding- Care

Ik ben met Ruchama samen aan het werk om Luxor van zijn extreme verlatingsangst af te krijgen. Door te trainen met ESDR therapie (EMDR voor paarden) kunnen we de kern van zijn probleem aanpakken en in een relatief korte tijd vooruitgang boeken. 

Ruchama werkt niet alleen met verlatingsangst maar ook trailerladen, hoefsmid of je eigen angst kunnen bij haar aangepakt worden.

Wil je meer van het traject van Luxor zien volg ragini horsebonding dan op instagram.

Weer in de positieve spiraal omhoog en zorgeloos genieten met en van jouw paard? Het kan echt!

Na een gewonnen behandeling voor Luxor stond ik versteld van de dingen die Loes mij kon vertellen die zij helemaal niet kon weten. Daarnaast kan ze met haast onzichtbare handelingen lijf en fascia losmaken. Ze bleek de perfecte aanvulling te zijn binnen mijn team van specialisten.

Zelf heb ik ook een keer een sessie met Loes gedaan. Ze prikte feilloos door mijn idee van hoe het moet en mijn maniertjes om iemand om de tuin te leiden heen. Waardoor ook ik in mijn lijf moest en moest voelen waar ik vastliep. Ik pak nog steeds wel eens terug naar de handvaten van die sessie.

Dus loop je vast met je paard maak dan zeker eens een afspraak met Loes voor een APK van je paard.

 

 

Moeite met het vinden van kleine maatjes paardenspullen?

Nu niet meer. Deze toppers van het Nederlands Shetland Grand National team hebben heel europa al gezien en weten alles van kleine maatjes. 

 

Winkelwagen