Frequently Asked Questions

FAQs

Veel Gestelde Vragen

We proberen zoveel mogelijk informatie op onze website te geven, maar misschien is er toch nog iets onduidelijk. Contact met ons opnemen kan natuurlijk altijd. Via email, telefoon of whatsapp. Maar misschien staat hier het antwoord op je vraag al tussen.

Uiteraard! En graag! Via deze Google Review link kan een publieke review worden gedeeld over jouw - hopelijk positieve - ervaring met onze producten en dienstverlening.

We hopen uiteraard dat je tevreden bent met je product, maar als je iets wilt retourneren vind je hier onze retour voorwaarden en wat je dan kunt doen.

We leveren in principe al onze producten uit voorraad. Dus meestal leveren we al de volgende dag. Wil je het helemaal zeker weten, neem dan contact met ons op.

Toch nog een vraag?

We zijn van Maandag tot en met Zaterdag bereikbaar van 9.00 – 17.00 uur.

Lees Verder

Laatste Nieuws

Starten met een kuchje

Ik longeer Luxor altijd voor ik ga rijden dan kan ik zijn gemoedstoestand even inschatten. Nu bedacht ik mij laatst dat hij eigenlijk altijd met aandraven een kuchje geeft met daarna een proest. Ik ben daar eens op gaan letten en het is echt met

Lees Meer »

Hou het gewicht onder controle

Het behouden van een gezond gewicht en een goede conditie bij paarden is van belang voor hun algehele welzijn en prestaties. Voeding speelt een cruciale rol bij het bereiken en handhaven van een gezond gewicht en een optimale conditie bij paarden. In deze blog zullen

Lees Meer »

Jeuk in de winter?

Eindelijk winter de knutten zijn weg, vliegen verdwenen niks meer om jeuk van te krijgen zou je denken. Helaas zijn mijten gek op het winterseizoen en is er een piek in het aantal besmettingen van oktober tot april. Jeuk en korstjes zijn de belangrijkste symptomen.

Lees Meer »
Winkelwagen